Romantikus háborús koreai

A koreai filmsorozatokról nem hiszem, hogy írnom kell, mert a magyar tv sem spórolt velük. A koreai mozi filmek is lassan eljutottak hazánkba. A My Way ráadásul igazi háborús eposz lett, hatalmas büdzsével, tegyük hozzá.

Talán ezen a vonalon tovább menvén belefogtak egy szappanoperába is. Eme sorozatban egy katona és egy sebész(nő) találnak egymásra. Nem láttam a filmet, de a keleti hírportálok tele vannak a filmmel kapcsolatos hírekkel, és már fellelhető egy-egy a nyugati elektronikus sajtóban is.

A leírások szerint ne várjunk tőle hiteles filmet, de izgalmakat és romantikát annál inkább. Egy Görögországban (is) felvett sorozatról van szó, melyben Dél-Korea egy kitalált Uruk nevű ország ellen harcol. A film mögött egyébként kínaiak is állnak, így egyedülálló módon egyszerre nézhetik a sorozatot Dél-Koreában és Kínában is. A kínai fél nem titkolja, hogy toborzásnak sem utolsó… Ez azért elgondolkodtató. Mindenesetre romantikus szingliknek nem ajánlanám, talán nem is kell részleteznem miért… Szóval ha látja Kína is, akkor mondhatni a fél világ nézi, némi túlzással.

A film címe Descendants of the Sun.

tr_desendantsofthesun

Itt streamelve megtaláltam (külső link!)
http://dramacool.to/the-descendant-of-the-sun-episode-1.html

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.