A büszke magyar katona

Nemcsak a tűzerő vagy a harci morál növelése miatt, hanem a megfelelő morál, sőt “lelkiség” okán is fontos, hogy a Magyar Honvédségre maguk a katonák úgy tekintsenek mint valami nagyobb (és jobb) egészre. Ennek része a hazafiság, hazaszeretet, de talán még ennél is inkább a saját sereg tisztelete. Ezt számtalan oldalról kell támogatni, hogy megfelelő módon alakuljon ki. Természetesen beleértem a pszichológust és lelkészt is.

Azt gondolom, hogy amint már a toborzó videóknál is emlegettem, nagy szerepe van az audiovizuális hatásoknak. Sajnos hivatalosan csak a honvedelem.hu-nak készülő videók vannak (és fényképek), amelyek azonban vagy más célból készülnek, vagy nem mindig találják meg a megfelelő zenét alá, a megfelelő felvételt stb. Persze nem őket kritizálom, hiszen manapság minden zene, fénykép védett, nem is beszélve a többi részletről.

Azért találni lelkes “amatőröket”, akik egy bizonyos szintű hozzáértés mellett ügyes dolgokat tudnak összehozni. Az egyik ilyen a youtube-on “futó” hazafian>>, akinek egyre jobb honvédségi videói vannak. Nem tudom hogyan szerzi a képeket és videóanyagokat, de kétségtelen, hogy – bár nem csak egymaga – egy nagy űrt tölt ki munkáival.

Egyet be is ágyazok ide, a többit a fenti linkre kattintva lehet kiböngészni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.