Sákramentum katonamódra

DSCF7816[1]

Valahogy nehezen megy a kommunikáció nyitása a Magyar Honvédségnél. Ám az elmúlt néhány évben úgy tűnik elindult egy folyamat, ami kezdi lebontani a túlzó titkosításokat.

Néhány évtizeddel ezelőtti történetet mesélt nekem egy katona, akik nukleáris töltetű rakétát szállítottak vasúton. Elmondta, hogy amit lehetett átneveztek, még az alakulatuk nevét is. Sőt, a titkosított nevet is titkosították! Az egészben az volt a szép, hogy mindenki tudta mi volt a vagonokban.

A Protestáns Lelkészi Szolgálat talán ezért, talán más okból, de már jónéhány éve nem frissíti saját honlapját. Mivel belső információim nincsenek (ez nem is célja ennek a blognak), a neten végzett aknamunka marad.

A mostani hír>> is olyan mint a többi: vagy vallásos médium közli és akkor jámborkodó hangvételű az egész, vagy világi és akkor szenzációhajhász.

Volt egy cikk korábban (ha jól emlékszem Mészáros László alezredesről, nem ez>>, hanem egy olyan címmel, hogy lelkész fegyverrel az oldalán. Sajnos sehogy nem találom pedig több honlapon, sőt újságban is olvastam.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.